ЖИНОЯТ ИШЛАРИ БЎЙИЧА АДВОКАТ ҲИМОЯ НУТҚИНИНГ АЙРИМ ЖИҲАТЛАРИ ВА АҲАМИЯТИ - ШАКУРОВ , Рафик (YURIST AXBOROTNOMASI, 2021)
Ушбу мақолада миллий қонунчилик билан адвокатларга берилган ваколатлар, суд музокарасида адвокат нутқининг аҳамияти ва жиноят ишлари бўйича суд музокарасида адвокат нутқининг айрим хусусиятлари кўриб чиқилиб, адвокат позициясининг ҳимоя нутқига таъсири баҳоланиб унинг тавсифи келтирилган, шунингдек, руҳий, мантиқий, ахлоқий қоида ва услубларининг адвокат нутқидаги аҳамияти ҳақида тўхталиб ўтилган.