БЕЛАРУСЬ РЕСПУБЛИКАСИДА ПОРАХЎРЛИК БИЛАН БОҒЛИҚ ЖИНОЯТ ИШЛАРИНИ ТЕРГОВ ҚИЛИШНИНГ КРИМИНАЛИСТИК ТАЪМИНОТИ: ЗАМОНАВИЙ ҲОЛАТ ВА МУАММОЛАР - КИРВЕЛЬ, Виталий; Павел , МИХЕЕНКО (YURIST AXBOROTNOMASI, 2021)
Мақолада порахўрлик жиноятларини тергов қилишнинг ўн йиллик тажрибаси кўриб чиқилган, бу турдаги жиноятларни тергов қилишни криминалистик таъминлашдаги муаммолар ёритилган.