ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА ДАВЛАТ ФУҚАРОЛИК ХИЗМАТИ СОҲАСИДА ДАВЛАТ БОШҚАРУВИНИНГ ЎРНИ - РАХМОНОВ , Зафаржон (YURIST AXBOROTNOMASI, 2023)
Ушбу илмий мақолада давлат фуқаролик хизматида давлат бошқарувининг ўрни ва зарурати қонунчилик нуқтаи назаридан илмий таҳлил қилинган. Давлат бошқаруви ҳар бир давлатнинг фуқаролик хизматидаги муҳим омил сифатида урганилган. Шунингдек, давлат фуқаролик хизматида давлат бошқарувининг ўрни бўйича ҳорижий ҳамда миллий тажриба, олимларнинг турлича қарашлари, ёндашувлари илмий таҳлил қилинган. Ушбу таҳлил ва фикрлардан келиб чиққан ҳолда, давлат фуқаролик хизматида давлат бошқарувини такомиллаштиришга қаратилган таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.