COVID-19 ПАНДЕМИЯСИ ШАРОИТИДА ХОДИМЛАР МЕҲНАТ ҲУҚУҚЛАРИНИ ҲИМОЯ ҚИЛИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ЖИҲАТЛАРИ - РАХИМОВ , Мирёқуб (YURIST AXBOROTNOMASI, 2020)
Мазкур мақолада глобал пандемиянинг меҳнат муносабатларига таъсири таҳлил қилинади. Миллий қонунчилик базаси ва амалиётни ўрганиш орқали COVID-19 пандемиясининг меҳнат ҳуқуқига ўтказган таъсири кўриб чиқилган ва иш берувчи томонидан пандемия даврида ходимлар учун меҳнат шароитларини яратишга оид чора-тадбирлар ўрганилган. Шунингдек, амалдаги меҳнат қонунчилигини такомиллаштириш юзасидан таклифлар тайёрланган.