«ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИНИНГ ФУҚАРОЛИГИ ТЎҒРИСИДА»ГИ ҚОНУННИНГ ЎЗБЕКИСТОН ФУҚАРОЛИГИНИ ОЛИШ АСОСЛАРИ ВА ШАРТЛАРИНИ БЕЛГИЛОВЧИ АЙРИМ НОРМАЛАРИ ТАҲЛИЛИ - ЮЛДАШЕВ , Джахонгир (YURIST AXBOROTNOMASI, 2020)
Мақолада Ўзбекистон Республикаси фуқаролигини олиш асослари ва шартлари, хусусан «Ўзбекистон Республикасининг фуқаролиги тўғрисида»ги қонунида мавжуд коллизия ва ҳуқуқий бўшлиқлар ёритилган. МДҲ давлатлари қонунчилигини қиёсий-ҳуқуқий таҳлил этиш асосида уларни бартараф этиш бўйича таклиф ва тавсиялар берилган.