СУНЪИЙ ИНТЕЛЛЕКТ СОҲАСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ДОИРАСИДАГИ АХЛОҚИЙ ВА ҲУҚУҚИЙ ТУСДАГИ МАСАЛАЛАР - БОЗАРОВ , Сардор (YURIST AXBOROTNOMASI, 2022)
Ушбу мақолада сунъий интеллектни тартибга солишдаги ҳуқуқий асосларни ривожлантириш тенденцияларни, мазкур соҳадаги ахлоқий масалаларни илмий жиҳатдан англаш учун ҳаракатлар амалга оширилган, ҳамда хорижий ҳуқуқий тизимларнинг қиёсий таҳлили ўтказилган бўлиб, Ўзбекистон Республикасининг миллий манфаатларини ҳисобга олган ҳолда мавжуд муаммолар ва ечимлар илгари сурилган.