ИШЛАБ ЧИҚАРИШ-ТЕХНОЛОГИК МЕХАНИЗМЛАР ИЗЛАРИНИНГ ТРАСОЛОГИК ЭКСПЕРТИЗАЛАРИНИ ЎТКАЗИШДА ПРОФИЛАКТИК ФАОЛИЯТ - РОМАДАНОВА , Таисия; МУХАМЕДЖАНОВА , Мадина (YURIST AXBOROTNOMASI, 2022)
Мақола суд экспертларининг профилактик фаолиятига бағишланган бўлиб, ишлаб чиқариш-технологик механизмлар изларининг трасологик экспертизаларини ўтказишда ушбу фаолиятнинг айрим жиҳатлари ёритилган. Бу турдаги экспертизалар жараёнидаги профилактик фаолиятнинг йўналишлари ишлаб чиқилган, замонавий шароитлардаги методикалари ва ривожлантиришга оид тавсиялар берилган.