YEVROPA ITTIFOQIDA TURIZM: OMMAVIY HUQUQIY JIHATLARI TAHLILI - USMANOVA, Surayyo (YURIST AXBOROTNOMASI, 2022)
Maqola Yevropa Ittifoqi miqyosida turizm sohasini huquqiy jihatdan tartibga solinishi mexanizmlarining tahlilini ifoda etadi. Muallif Yevropa turizm huquqining ommaviy-huquqiy tomonlariga e’tibor qaratgan holda, bu boradagi mavjud shartnomalarning tavsifiga e’tibor qaratadi. Shuningdek, maqolada O’zbekiston Respublikasining Yevropa Ittifoqi bilan turizm sohasidagi shartnomaviy-huquqiy hamkorligining istiqbollari yuzasidan tavsiyalar ishlab chiqilgan.