ЎН ОЛТИ ЁШГА ТЎЛМАГАН ШАХСГА НИСБАТАН УЯТСИЗ-БУЗУҚ ҲАРАКАТЛАР ҚИЛИШ ЖИНОЯТИ УЧУН ЖАВОБГАРЛИК МАСАЛАСИ - НАЖИМОВ, Миратдийин (YURIST AXBOROTNOMASI, 2022)
Ушбу мақолада ўн олти ёшга тўлмаган шахсга нисбатан уятсиз-бузуқ ҳаракатлар қилиш жинояти тушунчаси ва аҳамияти, ушбу турдаги жиноят учун жавобгарлик масалалари, Ўзбекистон Республикаси жиноят қонунчилигида жавобгарликни такомиллаштириш масалаларини ўрганиб чиқилган.