ТУРИЗМ ВА МЕҲМОНХОНА САНОАТИДА РАҚАМЛИ ИҚТИСОДИЁТ: ҚИЁСИЙ ТАҲЛИЛ - АЧИЛОВА, Лилия (YURIST AXBOROTNOMASI, 2022)
Мақолада муаллиф рақамли туризм, унинг бугунги кундаги салоҳиятини Ўзбекистон ва хорижий мамлакатлар мисолида таҳлил қилади. Пандемия шароитида рақамли иқтисодиётнинг аҳамияти хусусида сўз юритади.