ЖАЗОДАН ОЗОД ҚИЛИШНИ БЕЛГИЛОВЧИ ЖИНОЯТ ҚОНУНИ НОРМАЛАРИНИНГ РИВОЖЛАНИШ ТАРИХИ - ТУРГУНБОЕВ , Элбекжон (YURIST AXBOROTNOMASI, 2021)
Мазкур мақолада муаллиф жазодан озод қилишни белгиловчи жиноят қонуни нормаларининг ривожланиш тарихи, унга оид мулоҳазалар, мазкур институт юзасидан баҳс-мунозараларни, уни қўллаш билан боғлиқ у ёки бу муаммоларга нисбатан нуқтаи назарларни жиноят қонуни нормалари тараққий этиши билан боғлаб келтирган.