АДВОКАТЛИК ТУЗИЛМАЛАРИНИНГ ШАКЛИ СИФАТИДА АДВОКАТЛАР ҲАЙЪАТИ ВА АДВОКАТЛИК ФИРМАСИ ҲУҚУҚИЙ МАҚОМИНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - ДАВЛЯТОВ , Валишер (YURIST AXBOROTNOMASI, 2020)
Мақолада адвокатлик тузилмалари сифатида адвокатлар ҳайъати ва адвокатлик фирмасининг ҳуқуқий мақоми, уларнинг ўзаро фарқли ва умумий жиҳатлари ҳам назарий, ҳам миллий қонунчилик нуқтаи назаридан кўриб чиқилган. Адвокатлик фирмаси ва адвокатлар ҳайъатининг ҳуқуқий мақоми таҳлил этилиб, қонунчиликка аниқ таклифлар берилган.