NORMA IJODKORLIGI JARAYONINI RAQAMLASHTIRISH TUSHUNCHASI VA MAZMUN-MOHIYATI - Hamdamov, Shahzod (YURIST AXBOROTNOMASI, 2025)
Ushbu maqolada norma ijodkorligi faoliyatini raqamlashtirish tushunchasi, mazmun-mohiyati, norma ijodkorligi faoliyatida axborot texnologiyalaridan foydalanishning o‘rni va ahamiyati ilmiy o‘rganilgan. Maqolada norma ijodkorligi faoliyatiga axborot texnologiyalarini joriy etishning huquqiy asoslari, bugungi kunda norma ijodkorligi faoliyatida foydalanilayotgan axborot tizimlarining faoliyati va ularning huquqiy asoslari nazariy-huquqiy jihatdan tahlil qilingan.