ПЕНИТЕНЦИАР МУАССАСАЛАР МАҲКУМЛАР ЖИНОЯТЧИЛИГИ ПРОФИЛАКТИКАСИНИ ТАККОМИЛЛАШТИРИШГА ОИД АМАЛИЁТДА УЧРАЁТГАН МУАММОЛАР - ТАДЖИБАЕВА , Дилдора (YURIST AXBOROTNOMASI, 2020)
Мақолада ҳозирги кунда пенитенциар тизимда учраб турган маҳкумлар томонидан содир этиладиган жиноятларнинг профилактик механизмини такомиллаштириш жараёнида жиноят-ижроия амалиётида учраётган муаммолардан баъзиларини белгилаб олиш ҳақида сўз юритилади.