КОНСТИТУЦИЯВИЙ СУД ВАКОЛАТЛАРИНИНГ КЕНГАЙИШИ – ЗАМОНАВИЙ КОНСТИТУЦИЯВИЙ ИСЛОҲОТЛАР МАҲСУЛИ - АДИЛКАРИЕВА , Феруза (YURIST AXBOROTNOMASI, 2025)
Мақолада замонавий конституциявий ислоҳотлар, суд-ҳуқуқ тизимидаги ислоҳотлар моҳияти ва хусусиятлари илмий таҳлил этилган. Бунда мамлакат конституциявий суд тизимида амалга оширилаётган чора-тадбирлар, янгиликлар борасида гап боради.