ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА ТАЪЛИМНИНГ СИФАТИ ВА РАҚОБАТБАРДОШЛИЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШДА ПРОКУРАТУРАНИНГ РОЛИ - ДЖУРАЕВ , Ихтиёр (YURIST AXBOROTNOMASI, 2021)
Мақолада Ўзбекистон Республикасининг Конституцияси, “Прокуратура тўғрисида”ги Қонуни ва бошқа тегишли норматив-ҳуқуқий ҳужжатларга асосан олий таълим муассасаларида қонунчиликка риоя этилиши устидан прокурор назоратини амалга ошириш, прокуратуранинг олий таълим сифати ва рақобатбардошлигини таъминлашдаги роли ҳамда бу борадаги асосий вазифаларигаоид масалалар илмий таҳлил қилинган ҳамда бу борада тегишли таклифлар илгари сурилган.