ЎЗБЕКИСТОН МИЛЛИЙ ҚОНУНЧИЛИГИДА СУД ҲУЖЖАТЛАРИНИНГ ЮҚОРИ ИНСТАНЦИЯ СУДЛАРИДА ҚАЙТА КЎРИЛИШИ (ИҚТИСОДИЙ ПРОЦЕССУАЛ ҚОНУНЧИЛИК МИСОЛИДА) - САИДОВ , Мақсудбек (YURIST AXBOROTNOMASI, 2024)
Мазкур мақолада суд ҳужжатларини қайта кўрилиши институтининг аҳамияти, ҳуқуқларни суд орқали ҳимоя қилиш конституциявий тамойилини амалга оширишдаги роли, Ўзбекистонда суд ҳужжатларининг қонунийлиги, асослилиги ва адолатлилигини текширишнинг янги тартиби жорий этилиши ва ушбу ўзгартиришларнинг вужудга келиши шарт-шароитлари муҳокама қилинган.