СПОРТ БЎЙИЧА АГЕНТ ФАОЛИЯТИНИНГ ШАРТНОМАВИЙ-ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИ: ЎЗБЕКИСТОН ҚОНУНЧИЛИГИ ТАҲЛИЛИ ВА ТАКОМИЛЛАШТИРИШ МАСАЛАЛАРИ - РАҲМАТОВ , Анвар (YURIST AXBOROTNOMASI, 2020)
Мақолада спорт агенти фаолиятини тартибга солиш бўйича миллий қонунчилик таҳлили, спорт бўйича агент тушунчаси, спорт агентининг лицензиялаш масалалари, спорт агенти фаолияти бўйича чет эл тажрибаси ўрганилган. Ўтказилган таҳлиллар асосида таклифлар келтирилган, шунингдек, профессионал спорт агентларини лицензиялаш ва аккредитация қилиш тизимлари кўриб чиқилган ҳолда хулосалар келтирилган.