INSON HUQUQLARI TA’LIMI SAMARQAND GLOBAL FORUMI VA O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA INSON HUQUQLARI TA’LIMINI TAKOMILLASHTIRISH - Yuldasheva , Govxerjon (YURIST AXBOROTNOMASI, 2023)
Maqolada Inson huquqlari boʻyicha taʼlim Samarqand global forumining ahamiyati va natijalari, Oʻzbekiston Respublikasida inson huquqlari boʻyicha taʼlim sohasida amalga oshirilgan islohotlar, “2023-2025 yillarga mo‘ljallangan Inson huquqlarini rivojlantirish boʻyicha Samarqand Harakatlar strategiyasi” yakuniy hujjati tahlil qilingan va inson huquqlari sohasida ta’lim tizimini takomillashtirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.