БОЛА ҲУҚУҚЛАРИГА РИОЯ ҚИЛИШ КАФОЛАТИ СИФАТИДА БОЛАНИНГ ЭНГ ЯХШИ МАНФААТЛАРИНИ ТАЪМИНЛАШ: ХАЛҚАРО-ҲУҚУҚИЙ ШАРТНОМАЛАР ТАҲЛИЛИ - ГАНИБАЕВА , Шахноза (YURIST AXBOROTNOMASI, 2023)
Мақолада “боланинг энг яхши манфаатлари тамойили” қоидалари бола ҳуқуқларига оид халқаро-ҳуқуқий шартномалар нуқтаи назаридан ва Ўзбекистон Республикаси миллий қонунчилигига татбиқ этилиши (имплементация)си таҳлил қилинади. Таҳлил асосида муаллиф ўз амалий хулосаларини ишлаб чиққан.