НОРМАТИВ-ҲУҚУҚИЙ ҲУЖЖАТ ЛОЙИҲАЛАРИНИНГ ТАРТИБГА СОЛИШ ТАЪСИРИНИ БАҲОЛАШНИНГ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ УСТУВОР ЙЎНАЛИШЛАРИ - РЎЗИЕВ , Аҳрор (YURIST AXBOROTNOMASI, 2022)
Мақолада норматив-ҳуқуқий ҳужжат лойиҳаларининг тартибга солиш таъсирини баҳолашга оид миллий норма ижодкорлиги амалиёти, бу борада амалиётда ва қонунчилик ҳужжатларида мавжуд муаммолар, ривожланган хорижий давлатларнинг ушбу соҳадаги илғор тажрибаси атрофлича таҳлил қилинган, шунингдек, норматив-ҳуқуқий ҳужжат лойиҳалари тартибга солиш таъсирини баҳолаш институти ҳуқуқий асосларини такомиллаштиришнинг устувор йўналишлари белгиланган.