ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА СУД-ЭКСПЕРТЛИК ТИЗИМИ ЯНАДА ТАКОМИЛЛАШТИРИЛМОҚДА - БАЗОРОВ, Миркомил; ҲАМРОҚУЛОВ, Синдор (YURIST AXBOROTNOMASI, 2022)
Мақолада Ўзбекистон Республикасида суд-экспертлик тизимида мавжуд бўлган муаммолар ҳамда уларнинг ечимига доир амалга оширилган ишлар баён этилган. Шунингдек, Миллий қонунчилигимиздаги мавжуд бўлган коллизия ва ҳуқуқий бўшлиқлар аниқланиб, уларни бартараф этиш бўйича илмий асослантирилган таклиф ва тавсиялар берилган.