ЖИСМОНИЙ ВА ЮРИДИК ШАХСЛАРНИНГ МУРОЖААТЛАРИ БИЛАН ИШЛОВЧИ ХОДИМЛАР МАЛАКАСИНИ ОШИРИШНИНГ АҲАМИЯТИ - ҲАМРОҚУЛОВ, Синдор (YURIST AXBOROTNOMASI, 2021)
Мазкур мақолада давлат органлари ва ташкилотларининг жисмоний ва юридик шахслар мурожаатлари билан ишловчи ходимларининг малакасини ошириш бўйича фикрлар билдирилиб, тадқиқот натижасида аниқланган муаммолар ва уларнинг ечимлари юзасидан таклиф ва тавсиялар берилган.