ТЕЛЕКОММУНИКАЦИЯ ХИЗМАТЛАРИ СОҲАСИДАГИ ШАРТНОМАЛАРНИНГ ТИЗИМИ - ГАНИЕВ , Нихолбек (YURIST AXBOROTNOMASI, 2020)
Ушбу мақола телекоммуникациялар соҳасидаги шартномалар тизими ва шартнома турларига ҳуқуқий тушунча берган ҳолда таҳлил беришга бағишланган. Мақолада бир қанча олимларнинг илмий ёндошувлари ва таклифлари Ўзбекистон қонунчилиги кесимида баён қилинган. Фуқаролик ҳуқуқи муносабатларнинг шаклланишининг аниқ ҳуқуқ доирасида муҳимлигини инобатга олган ҳолда телекоммуникациялар соҳасидаги шартномаларни тизимлаштириш кераклиги ҳақидаги фикрлар келтирилган.