ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ ФУҚАРОЛИГИНИ ТИКЛАШГА ДОИР МУНОСАБАТЛАРНИ ТАРТИБГА СОЛУВЧИ МИЛЛИЙ ҚОНУНЧИЛИК НОРМАЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - ЮЛДАШЕВ , Джахонгир (YURIST AXBOROTNOMASI, 2021)
Мақолада Ўзбекистон Республикаси фуқаролигини тиклаш асослари ва шартлари, хусусан “Ўзбекистон Республикасининг фуқаролиги тўғрисида”ги Қонунида мавжуд коллизия ва ҳуқуқий бўшлиқлар ёритилган. Хорижий давлатлар қонунчилигини қиёсий-ҳуқуқий таҳлил этиш асосида уларни бартараф этиш бўйича таклиф ва тавсиялар берилган.