ИЖТИМОИЙ ТАРМОҚЛАР ОРҚАЛИ АМАЛГА ОШИРИЛАЁТГАН ХАРИДЛАР ВА ЭЛЕКТРОН ШАРТНОМАЛАРНИ ТАРТИБГА СОЛИШ - ҒАЙБУЛЛАЕВА , Зилола (YURIST AXBOROTNOMASI, 2021)
Мазкур мақолада ижтимоий тармоқлар, улар орқали электрон савдони амалга ошириш имкониятлари ва бу муносабатларни тартибга солишдаги ҳуқуқий муаммолар ҳақида баён этилади. Ижтимоий тармоқлар орқали битимлар тузилганда томонларни идентификация қилиш, уларнинг мажбуриятларини бажариш тартиби ва жавобгарликни бажармаганлик учун ҳуқуқий жавобгарликни беглилашдаги муаммолар таҳлил қилинади.