HOZIRGI DAVRDA DIPLOMATIK XIZMATI VA DIPLOMATIK HUQUQINING MOHIYATI VA MAZMUNI - TURSUNOVA , Malikahon (YURIST AXBOROTNOMASI, 2021)
Ushbu maqola globallashuv davrida zamonaviy diplomatiya, diplomatik xizmat va diplomatik huquq masalalariga bag'ishlangan. Unda diplomatiya tushunchasi va turli shakllari, diplomatik xizmatning xususiyatlari, diplomatik huquq manbalari, diplomatik huquqning sohaosti ko'rib chiqiladi. diplomatiya huquqi sohasidagi O'zbekiston Respublikasining milliy qonunchiligini yanada takomillashtirish uchun amaliy ahamiyatga ega bo'lgan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.