ЭКСПЕРТИЗА ТАДҚИҚОТЛАРИ СИФАТИНИ ОШИРИШ БЎЙИЧА АЙРИМ ФИКРЛАР - БАЙБЕКОВА, Машҳура (YURIST AXBOROTNOMASI, 2021)
Мақолада суд экспертлик фаолияти таҳлилларига асосланиб, бу фаолиятда муаммолар ҳақида фикр юритилган ҳамда уларни сабабларини аниқлашга ҳаракат қилинган. Бу каби муаммоларни бартараф этиш мақсадида, суд экспертлик ишини ташкил этиш, такрорий ёки мураккаб турдаги суд экспертизаларини ўтказишлари учун суд экспертиза муассасаларни малакали мутахассислар билан жамлаш, суд экспертларини тaйёрлaш, суд экспертларининг иш юклмаси ҳамда суд экспертиза муассасалари ўртасидаги ўзаро ҳамкорлик фаолиятини такомиллаштириш бўйича таклифлар берилган.