“ҲУҚУҚИЙ ЭКСПЕРТИЗА” ИНСТИТУТИНИНГ НАЗАРИЙ ЖИҲАТЛАРИ - ХУЖАНАЗАРОВ, Азизжон (YURIST AXBOROTNOMASI, 2021)
Мақолада норматив-ҳуқуқий ҳужжатларнинг ҳуқуқий экспертизаси институтининг назарий ва ҳуқуқий атрофлича тадқиқ этилган, ҳамда норматив-ҳуқуқий ҳужжатларнинг ҳуқуқий экспертизаси тушунчаси, таснифи, амалга ошириш шакллари ва мазкур категориялар бўйича муаллифлик ёндашувлари ишлаб чиқилган. Шунингдек, норматив-ҳуқуқий ҳужжатларнинг ҳуқуқий экспертизаси бўйича соҳага оид қонунчиликни такомиллаштириш бўйича таклифлар ифодаланган.