ВОЯГА ЕТМАГАНЛАР МАСАЛАЛАРИ БЎЙИЧА ИНСПЕКТОР-ПСИХОЛОГЛАР ФАОЛИЯТИ ТУШУНЧАСИ ВА АҲАМИЯТИ - МИРЗАТИЛЛАЕВ , Умид (YURIST AXBOROTNOMASI, 2025)
Ушбу мақолада вояга етмаганлар масалалари бўйича инспектор-психологларнинг ҳуқуқий мақоми, уларнинг функция ва вазифалари, инспектор-психологларнинг вояга етмаганлар билан ишлаш фаолиятининг ўзига хос хусусиятлари таҳлил қилинган, бу соҳада амалга оширилиши зарур бўлган профилактик чора-тадбирлар асослантирилган. Муаллиф мақолада вояга етмаганлар масалалари бўйича инспектор психологларнинг иш самарадорлигини ошириш ва уларнинг фаолиятини такомиллаштириш юзасидан таклиф ва тавсияларини баён қилган.